Gudinnans Döttrar / Tove Aradala Official

Valans Vandring, Völvans Sejd

Jag är Völva, Vala, Vis Kvinna som är mästarinna på runor och som sejdar.

När filmen the Northman hade Världspremiär i Stockholm var jag Völvan med en ringlande kö av folk som ville bli lästa i runorna av en äkta Völva. Från start till midnatt läste jag den ena efter den andra och vet nu mer än skvallerpressen om de flesta, men det behåller jag för mig själv. Så säger etiken och moralen hos denna Völva. 

 

Valan, Völvan, Den Visa Sejdekvinnan är den renaste eneregin för runorna. I denna energi kommer jag att ha  Vala-träffar som en Årscirkel för den som vill titta in och hitta sin energi i vandring, sejd, spådom och i att väva sin magi.

 

Varje träff är runt Årshjulets Vändningar, om inte på själva Vändningen så blir det så nära att energin ligger kvar eller byggs upp. 

Alla träffar är fristående och varje träff kostar 650 SEK/person. Det går inte bara att dyka upputan måste bokas och betalas en vecka i förväg.

För den som vill gå hela denna Valans Årscirkel med de tio träffarna (inkl. anteckningsbok samt Vala-smycke) kostar hela paketet 5.800 SEK/ person och där anmälningsavgift om 1000 SEK betalas vid bokning och resterande 4.800 SEK som betalas en vecka innan Årscirkeln startar.

Datumen är:

* 20 juni 2024

* 31 juli 2024

* 22 september 2024

* 30 oktober 2024

* 13 december 2024

* 20 december 2024

* 2 januari 2025

* 1 februari 2025

* 20 mars 2025

* 2 april 2025

Varje träff har sin egen magi att arbeta med och för de som går på fristående träffar berättar jag vad som kommer en vecka innan. De som går hela paketet får en lista på vad som kommer vid bokningen.

Detta är verkligen Valans, Völvans, Sejdekvinnans djupgående kurs där mångt av den gamla kunskapen tas fram i ljuset av Moder Måne och Fader Sol. 

 

Välkommen

Run-Völvan.