Gudinnans Döttrar / Tove Aradala Official

Workshops 2024

 LÄS DETTA NOGA SÅ DU VET REGLER OCH ANNAT GÄLLANDE!!!

 

Mina workshops är kortare än de kurser jag håller, från några timmar till en heldag.

Jag håller på och fyller på workshops och dess datum för 2024 och vad jag har lagt in nu är:

* Väverskan och Besvärjelserna

* Magins Ljud

* Sy en Skyddsdocka

Fler workshops kommer att komma in efterhand...

Alla workshops finns som undersida till denna sida och Du kan klicka upp dem genom att lägga pilen på workshop i menyn.

 

Just dessa håller jag i Stockholmsområdet, men vill Du att jag kommer till Dig och Din grupp gör vi upp om ett datum som passar. Det som tillkommer är kostnad för min resa samt för vandrarhem.

 

Det som gäller för alla mina event är att:

* Då jag håller någonting i det magiska, esoteriska är det våra egna energier som ska vara "höga", inte någonting man tar för att komma i samklang för då blir det en helt annan samklang... så drogfritt och alkoholfritt.

* Inga barn kan följa med på några sammankomster. Pga att det ska vara stressfritt och orörigt. Hur det än är så kommer mina deltagare utan barn för att få vara i detta själva och det är så det ska vara. Lugnt och magiskt. Jag har en åldersgräns på 18 år också för att inte tvinga på någon under den åldern det magiska. 

* Är Du på ett av mina event så är det i det jag lär ut vi är, inte i någon annan lära så den får du lämna hemma under mina kurser, workshops, föreläsningar.

* Jag har ett program att följa på de kurser, workshops och föreläsningar jag håller så det går inte att någon av deltagarna vill stoppa in någonting de tycker de vill ha med.

* Och givetvis stannar det som alla deltagare säger och gör i gruppen. Ingenting får föras vidare. Vill Du ta photografier frågar Du alla i gruppem om det är ok. Vill Du lägga ut photon på sociala medier får Du visa dessa för de deltagare som är på bilden så de får säga ja eller nej.

 

Angående de pengar Du betalar in:

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar om Du bokar av, men om jag gör det får Du givetvis hela anmälningsavgiftens summa tillbaka.

Slutsumman att betala ska på workshops finnas på mitt konto en vecka innan workshopen startar. Om Du avbokar Dig senare än två veckor innan workshopens start får Du inte några pengar tillbaka.

Givetvis skickar jag iväg alla betalningar till min revisor så han får räkna detta till Skattemyndigheten så allt är i vita pengar.

 

Tove Aradala Tomris